Un elev in clasa a XII-a, de la Colegiul Economic „Dumitru Cantemir” Suceava, a fost internat vineri la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” dupa o bataie primita intr-o pauza de la un coleg de clasa.

Elevul, in varsta de 18 ani, a ajuns la spital cu hemoragie nazala si contuzie forte a piramidei nazale, informeaza RomNET. Vineri, in una dintre pauze, un coleg al elevului A.U., a aruncat cu creta in acesta, lovindu-l la buza.

Gestul a fost facut in gluma, elevul cu pricina fiind cunoscut de altfel pentru glumele sale proaste. Pentru ca a fost lovit, A.U. l-a luat la intrebari pe glumet, insa acesta s-a infuriat si a devenit violent. Pe cand elevul A.U. nu era atent, glumetul l-a lovit cu pumnul in plina figura, pentru ca imediat sa ii mai aplice un pumn.

Colegii au sarit sa ii desparta pe cei doi, dar a fost prea tarziu, elevul de 18 ani era plin de sange si acuza dureri. El s-a prezentat la dispensarul scolar, unde i s-a dat un tampon de tifon. In ciuda hemoragiei nazale si a faptului ca elevul se simtea destul de rau, asistenta nu s-a sinchisit sa sune la Ambulanta.

Asa se face ca elevul a pornit pe jos spre spital, in ciuda faptului ca sangera puternic. Colegii i-au dat doua pachete de servetele, sa aiba cu ce sa isi stearga sangele, dar acestea s-au dovedit a fi insuficiente din cauza hemoragiei. A.U. este in prezent in afara oricarui pericol, fiind internat in Sectia ORL a Spitalului Judetean, unde i se aplica tratament. Medicii spun ca evolutia sa este buna, dar ca mai necesita ingrijiri medicale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.