Soferii care privesc semnele de circulatie doar ca pe niste obiecte ornamentale, fara sa le respecte semnificatia, trebuie sa stie ca, de azi, pe urmele lor sunt, pe langa politistii de circulatie, si o trupa de motociclisti, special antrenati.

"Baietii pe doua roti" de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, care zi de zi incaleca motoare performante de zeci de cai putere, au misiunea sa "agate" pe oricare dintre soferii care se abat de la litera legii. Dupa ce au exersat scheme care imagineaza situatii cu care se pot intalni zi de zi in trafic, motociclistii Politiei sunt pregatiti sa "dea piept" cu soferii nabadaiosi, dar si cu rebelii "bikeri", care isi forjeaza motoarele pe strazi, fara sa tina cont de cei din jur. Cei 27 de moto-politisti si-au impartit deja Capitala si vor avea grija sa-i tempereze si pe vitezomani.

Azi, in prima zi de munca din acest an, politistii pe doua roti vor supraveghea traficul din zona stadionului "Lia Manoliu", unde se va desfasura episodul al doilea al "meciului secolului", Steaua-Rapid. Ei vor avea grija sa nu se produca ambuteiaje sau alte incidente.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.