Sa conduci masina prin oras este un adevarat sport extrem. Linii de tramvai, troleibuze, autobuze, maxi-taxi, motociclete, biciclete, camioane de gunoi, parcari inexistente sau imposibile, pietoni neatenti, trafic, gropi, strazi aflate vesnic in reconstructie, semafoare defecte. Gata! Sunt prea multe obstacole.

Solutia ar fi sa stai acasa sau sa incerci sa iti faci viata mai usoara la volan.

1.Alege masina care se potriveste unui condus in oras.

Nu te ajuta la nimic o namila de masina, care este extrem de greu de strecurat printre strazi sau de parcat. O masina care iti mananca nervii este o masina inutila. Ce sa mai zicem daca faci vreo pana si nu esti in stare sa o ridici pe cric sau moare in mijlocul drumului, incerci sa o impingi si are "doar" doua tone!

2.Cutie automata vs. cutie manuala

Gandeste-te bine inainte sa iti cumperi masina. Cutia manuala este mai "fun" si mai tinereasca, sa zicem sportiva. Dar ce te faci daca mergi cate doi metri si te opresti sau ai de asteptat in rampa vreo 20 de minute? Cutia manuala devine extrem de obositoare si nu are sens sa mai crezi povestile cu consumul marit la cutia automata, pentru ca oricum consumul tau nervos il bate de la distanta!

3. Consumul

Masina cu motor mare este o adevarata blasfemie in oras. Te ucide consumul. Te ajuta la ceva motorul de 4.000 cmc cand cu mai mult de 40km/h nu poti alerga? Sa fim realisti.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.