Doi studenti la medicina au speriat Politia Capitalei dupa ce au pus la uscat, pe balconul caminului in care locuiesc, trei cranii umane, cumparate de la un vanzator dubios.

Anchetatorii au intrat in alerta dupa ce administratorul unui camin studentesc de pe Calea Vacaresti a sunat, cu doua zile in urma, la Sectia 14, si a anununtat ca in fata imobilului s-au gasit resturi umane. Politistii au demarat imediat o ancheta si au luat la verificat fiecare camera. Macabra descoperire a fost facuta la etajul VII, unde, pe balcon, odihneau la soare trei harci maronii. Drept urmare, au fost mobilizati si specialistii Serviciului Omoruri.

Nu era insa vorba insa despre un triplu asasinat si nici despre vreun ritual satanic. Potrivit politistilor, in camera cu pricina sunt cazati doi studenti medicinisti ai Universitatii Nicolae Titulescu. La inceputul saptamanii, acestia cumparasera cele trei cranii de la un necunoscut. Pentru ca erau pline de par si bucati de piele neputrezita complet, studentii au fiert oasele in clor. Apoi au aruncat zeama pe fereastra iar resturile desprinse au aterizat in fata imobilului si prin balcoanele vecine.

Vand craniu, pret exceptional!

Pe piata neagra, oferta de oase si organe umane este variata.

Potrivit politistilor, inundatiile de anul trecut au maturat si cimitirele, ocazie pentru unii sa adune capete scoase la suprafata de apele dezlantuite. Ulterior, acestia le-au vandut medicinistilor. Daca anul trecut un craniu se invartea in jurul sumei de 100 dolari, acum pretul acestuia abia daca ajunge la un milion de lei vechi, negociabil.

Schelet intreg si inima bonus

In plus, pe forumul studentilor medicinisti, pentru un schelet complet, prezentat ca fiind in stare buna, proprietarul cere 2.500.000 lei. Si asta nu e totul. In acesti bani intra si o inima la borcan - bonus -conservata, fireste, in formol.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.