Un consortiu de firme si o societate spaniola de constructii au depus ieri ofertele la licitatia organizata de municipalitate pentru construirea unei noi artere, care va uni peste circa doi ani cartierul Colentina de Pantelimon.
"Lucrarea vizeaza o strapungere, o legatura intre capatul actual al strazii Doamna Ghica si Bulevardul Chisinau. Este un proiect extrem de important, care intregeste artera Doamna Ghica, segment care inchide inelul median de circulatie al orasului", a declarat Gheorghe Udriste, directorul Directiei Transporturi din cadrul municipalitatii. Noua artera va avea o lungime de 915 metri, patru benzi de circulatie, cate doua pe fiecare sens, despartite de scuaruri pe care vor fi amenajate spatii verzi. Latimea carosabilului va avea 21 de metri, la sol si 14 metri pe pasaj. Artera va incepe de la capatul strazii Doamna Ghica si va continua, pe terenul viran de pe malul Lacului Colentina, traversand calea ferata, pana pe Bulevardul Chisinau.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.