Incepand cu 1 ianuarie 2006, in Romania au fost implementate Standardele Europene care reglementeaza Siguranta Locurilor de Joaca pentru Copii.

Compania Internationala Solutii Urbane - HAGS Romania organizeaza Conferinta Internationala Implementarea in Romania a Standardelor Europene SR EN 1176 si SR EN 1177, instalarea, operarea, intretinerea, inspectia locurilor de joaca pentru copii.

In cadrul conferintei vor fi prezentate problemele actuale privind siguranta locurilor de joaca din Romania, prevederile noilor standarde europene in domeniu si implementarea acestora in Romania.

Participarea internationala este asigurata de: Andrew Yates Membru in Comisia Europeana pentru Standardizare, Marea Britanie; Ludmila Eriksson PlayPower S.U.A. - Director pentru Europa Centrala si de Est HAGS, Suedia; Tamas Sandor PlayPower S.U.A. - Director General HAGS din Ungaria.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.