Noile colectii de primavara readuc moda incaltamintei accesorizate, cu catarame, pietre si barete in culori vii.

Foarte curand vom renunta la incaltamintea de iarna, deci trebuie sa avem in vedere achizitionarea unor perechi de pantofi la moda in 2006. Designerii sustin ca in aceasta primavara doamnele vor purta pantofii cu bot semirotund sau patrat din anii ’50-’60 si tocuri mai groase, conice, la tinuta de zi. Dar revin in forta si modelele cu varful ascutit si tocuri subtiri, pentru tinuta de seara. Cu siguranta, in top va fi culoarea neagra, dar si combinatiile de alb-negru, care confera o nota de rafinament.

Magazinele bucurestene de profil au primit deja noile colectii pentru femei. Preturile pantofilor "de firma" variaza intre 350 si 1.200 de lei perechea. Puteti opta, de pilda, pentru o pereche de pantofi fashion, din piele de ponei traforata si dantela prelucrata cu laser (dupa un model din anii ’50), la pretul de 630 de lei. In tendintele primavara-vara 2006 se evidentiaza si pantofii cu talpa joasa, cu sau fara siret, si toc lat, pantofii cu toc ortopedic, dar si "balerinii". Pantofii cu toc ortopedic din piele, cu motiv floral si trecuti printr-un proces special de invechire, costa aproximativ 600 de lei, iar o pereche de "balerini" pentru tinuta de zi, cu floare din dantela si aplicatii de pietre si margele divers colorate, ajung la 525 de lei.

Femeile moderne pot alege pantofii cu diverse accesorii, catarame, lanturi si fermoare. O pereche de pantofi cu catarama, toc elegant si bot semirotund are pretul de 350 lei. Doamnele care vor sa arate mai suple si mai inalte pot cumpara pantofi cu bot ascutit si toc cui, din antilopa, cu aplicatii de margele, la 300 de lei. Pentru serile racoroase, adolescentele pot alege o pereche de cizme din piele intoarsa, model perforat si cu butoni aurii aplicati, care costa 570 de lei. Pentru ocazie, doamnele pot alege o pereche de pantofi model retro din antilopa neagra, cu toc inalt, cu bareta pe glezna si varf semirotund decupat la pretul de 299 de lei sau unii tot din antilopa, cu strasuri, catarama si toc mic, achizitionabili pentru 379 lei.

Materialele textile, in voga

Asortarea pantofilor cu imbracamintea nu reprezinta o problema. In magazine puteti gasi incaltaminte de diverse culori, de la negru, maro sau crem, pana la rosu, mov sau verde. La moda sunt si pantofii confectionati din material multicolor textil. O pereche pe fond negru, imprimat cu floricele viu colorate si toc de marime medie, costa 345 de lei, iar unii de culoare verde deschis, cu banda elastica, au pretul de 500 de lei. Tinerele isi pot alege o pereche de pantofi de culoare mov, cu perforatii, la 400 de lei, sau unii negri, cu talpa joasa si siret verde, la pretul de 415 lei. Cele care doresc o pereche de pantofi sport pot alege un model auriu - combinatie de piele cu material textil, siret auriu si strasuri, pentru care vor plati 299 lei. Pentru doamne, in voga sunt si pantofii din material textil de culoare bej, cu varf ascutit si toc cui, accesorizati cu catarame, disponibili la pretul de 1.200 de lei.

• S.C. DACOMA SRL - Strada Constantin Prezan nr. 4A
• PACIOTTI - Calea Victoriei nr. 110
• NEXUS - Calea Victoriei nr. 134
• CAMPER - Famous Brands - Complex Orhideea
• BATTA - Complex Orhideea
• MUSETTE - Calea Victoriei nr. 114


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.