Lazar Sadeanu, din orasul Ocna Sibiului, isi face griji la cei 90 ani deja impliniti, pentru facultatea pe care a inceput-o in anul 2004.

Studentul de 90 de ani este pasionat de salinitatea lacurilor naturale

Simpaticul student a ajuns vedeta, dupa ce a reusit sa intre la Facultatea de Biologie din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, la varsta de 88 de ani.

Cum pensia lunara de numai 3.500.000 lei nu-i ajunge pentru toate cheltuielile, Sadeanu si-a pus casa in vanzare. "Voi termina facultatea. Sunt un student sarguincios, aproape ca nu am lipsit la niciun colocviu sau seminar. Am promovat anul intai fara probleme. Nu-mi mai pot permite sa fac naveta intre Ocna si Sibiu si am pus casa in vanzare. Ma voi stabili la un azil de batrani. Facultatea este costisitoare chiar si pentru cei care trec prin ea ca...gasca prin apa. Nu voi fi un astfel de specimen", ne-a asigurat Lazar Sadeanu.

Constantin Oprean, rectorul Universitatii "Lucian Blaga", ne-a confirmat ca Sadeanu este constiincios. "Sunt impresionat de ambitia si puterea acestui om. Poate ca ar trebui sa-si plimbe nepotii sau stranepotii, dar vine la cursuri pentru a invata si a obtine o diploma universitara", ne-a declarat profesorul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.