Nu este totul sa te lauzi ca iti iubesti copiii. Trebuie sa o si dovedesti asigurandu-le viitorul.

Ca sa ii ajuti sa "porneasca" in viata, este indicat sa inchei o polita de asigurare de viata.

Poti decide singur, in functie de disponibilitatile tale financiare, suma si varsta la care copilul va primi banii. Ofertele sunt extrem de variate. Unele companii cer ca suma minima la politele de asigurare sa fie de 200 euro. Primele de asigurare pot fi platite integral, anticipat sau in rate anuale, semestriale sau lunare. De exemplu, pentru o polita de asigurare de 100 milioane lei vechi poti sa platesti circa 9 milioane lei pe an, copilul tau urmand sa intre in posesia banilor la varsta pe care o stabilesti prin contract. Unii asiguratori ofera si variante pentru protectia copiilor, in cazul in care apare invaliditatea sau decesul tau.

Asigurarea de renta iti da posibilitatea sa platesti de acum studiile, dar si casatoria copilului. Renta pentru studii aduce bani pentru anii de liceu sau universitate, iar polita de zestre se plateste la nunta sau la expirarea politei. Poti asigura in acest caz orice suma, peste limita minima ceruta de fiecare asigurator. Mai ai si varianta de a apela la un plan de economii, prin care suma asigurata se va plati la terminarea contractului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.