Bomboanele cu vitamine, fructe sau antioxidanti sunt cateva dintre solutiile pe care producatorii le propun pentru copii si nu numai
Cresterea numarului de obezi si al celor care au probleme cu dantura ii determina pe producatorii se dulciuri sa caute solutii pentru a scadea numarul de calorii din produsele lor si pentru a le face mai sanatoase, potrivit unui articol aparut in ultimul numar al revistei "Forbes".

Inlocuirea zaharului din bomboane cu concentrat de suc de fructe, prezenta vitaminelor B 6, C, E sau a flavonolului, un antioxidant care ar lupta impotriva radicalilor liberi, sunt cateva dintre modalitatile prin care producatorii de dulciuri incearca sa imbunatateasca aceste produse.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.