Pentru sezonul primavara/vara 2006, in domeniul bijuteriilor fantezie, eleganta se invaluie pentru prima oara in culori inchise, purtand caldura si naturaletea lemnului, flexibilitatea si finetea textilelor sau stralucirea discreta a sidefului.
Bijuteriile fantezie din acest sezon stau sub semnul imaginatiei descatusate a creatorilor parizieni - fie ca sunt inspirate din complexitatea epocii victoriene, exotismul spatiului afro-indian, prospetimea mediului acvatic sau sunt pur si simplu rezultatul unui melanj indraznet si nonconformist de materiale si culori. Sezonul acesta, asistam la o premiera cromatica: noua colectie este dominata - ca niciodata pana acum - de culori inchise ce pun in valoare, accentueaza si adauga greutate materialelor si formelor alese. Designerii francezi anunta acum sfarsitul epocii rozului si dau rolul principal maroului, alaturi de bej-ivoire si turcoaz.

Mai plin de viata decat oricand, oranjul revine in forta, dar numai in mixaje cu acelasi maro. Verdele ramane pe pozitii, insa devine mult mai inchis pentru a iesi in evidenta pe fundalul deschis la culoare al vestimentatiei de vara. Original si elegant, trio-ul maro-turcoaz-bej se imbina intr-o combinatie creata pentru a da tinutei de zi cu zi o nota vesela si foarte moderna.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.