Toate scolile din Bucuresti incep din aceasta luna sa inscrie copii pentru clasa I, demers pentru care acestea pretind certificatul de nastere al copilului in original si copie, fisa medicala din care sa rezulte ca acesta este apt pentru scoala si o cerere pe care parintii o redacteaza la scoala.

In mod normal, copiii trebuie inscrisi la unitatea de invatamant cea mai apropiata de casa, insa parintii au dreptul sa opteze pentru o alta scoala, chiar daca aceasta este mai departata de locuinta copilului.
Conducerea fiecarei unitati de invatamant are obligatia sa ii primeasca pe toti copiii din circumscriptie, iar inscrierile celor ce locuiesc in alte zone ale Capitalei se fac in limita locurilor disponibile.

Inscrierile pot fi facute pana la inceperea noului an scolar, in limita locurilor disponibile. In Bucuresti sunt 163 de scoli cu clase I-VIII.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.