Gogosarii plini cu struguri si prune, guliile si conopidele umplute, dulceturile din gogonele si din dovleac, dar si usturoiul murat fac deliciul gurmanzilor occidentali

Maria a lasat centrala telefonica pentru bucatarie

Ana Maria Balanescu, de profesie telefonista, dar pasionata de secretele bucatariei, alimenteaza cu tot felul de preparate, 100% naturale, mai multe pizzerii din Germania, Italia, Franta si Spania. Gemurile, sucurile, salatele, zacusca si muraturile sunt cautate pentru ca nu contin niciun fel de conservanti. "Am iesit pe piata cu produse speciale. Gogosarii umpluti cu struguri sau cu prune, guliile sau conopidele umplute, dulceturile din gogonele si din dovleac sunt foarte apreciate de gurmanzii pizzeriilor. Am murat usturoi, pe care il prepar intr-un anume fel si iese o licoare numai buna contra mahmurelii", ne-a declarat Maria.

Eforturile femeii sunt rasplatite, fiind invitata sa participe in strainatate la intalnirile bucatarilor, unde a si fost premiata. "In doar trei ani am incheiat contracte cu pizzerii din Paris, Madrid, Berlin, Roma si Milano, carora le livrez salate, dulceturi, sucuri naturale si zacusca", ne-a mai declarat Ana Balanescu. Aceasta se mandreste cu un alt record, un dovleac crescut in gradina ei pana cand a ajuns la greutatea de 80 de kg. Dupa ce l-a asteptat sa se coaca, l-a topit in peste 200 de borcane cu dulceata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.