Un sfert dintre biletele pentru concertul de la Bucuresti al trupei Depeche Mode, puse in vanzare pe site-ul www.myticket.ro, au fost deja cumparate, sustin organizatorii evenimentului.
"Biletele de 140 de RON aproape s-au epuizat, iar cele de 90 de RON sunt, de asemenea, pe terminate", a declarat Bogdan Enache, director de comunicare al Emag!c Entertainment, firma organizatoare. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 23 iunie, pe stadionul Lia Manoliu, si va dura doua ore. In deschidere va canta si un artist roman, care trebuie propus de organizatori si agreat de Depeche Mode. Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul "Touring the Angel", care cuprinde peste 20 de tari si 18 state americane.

Pe 21 iunie trupa are programat un concert la Sofia, pe Stadionul Lokomotiv. Dupa show-ul de la Bucuresti, trupa se va indrepta spre Londra, unde are programat un spectacol in cadrul London Wireless Festival.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.