8 Martie este o zi speciala in viata tuturor, pe orice meridian s-ar afla.

In viata fiecaruia exista cel putin o femeie, fie ca e mama, sotia, sora sau prietena. Daca nu ai gasit inca un cadou pentru cele care iti fac viata mai frumoasa, mai ai timp si astazi sa alegi darul pentru ea. Cadoul original - iata eterna provocare a barbatului de 8 Martie.

Cele mai multe femei isi doresc "doar o floare", dar fiecare are o floare preferata, cu care ii veti aduce un zambet pe fata.

O felicitare, o lumanare parfumata, cartea pe care si-o doreste, un album de arta sau un CD cu cantecele care ii plac cel mai mult pot completa "mesajul" florilor.

O veioza retro pentru serile "in doi", un set de bucatarie sau ustensile pentru gradina sunt cadouri nepretentioase, dar de nepretuit pentru cele care isi doresc "casa de vis".

- Un cadou haios poate fi un Love puzzle sau o imensa inima care sa ii arate cat de mult o iubesti.

- Pentru femeia de succes, pentru care timpul inseamna bani, alege ochelari de soare, un portofel de piele si o esarfa, parfumul preferat sau o bijuterie pe care si-o doreste. O femeie mereu eleganta, cocheta si rafinata si-ar dori un cadou chic, din care ai grija sa nu lipseasca trusa de manichiura, lacul de unghii, cristale decorative sau setul de machiaj.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.