Logan este disponibil cu un motor diesel de 1.5dCi, injectie common-rail care aduce preformante exceptionale si eficienta in consumul de carburant. Cu un consum mixt de 4.7 litri pe o distanta de 100 km, Logan 1.5 dCi este una dintre cele mai eficiente masini de pe piata din punct de vedere al consumului.Servodirectia vine ca o optiune standard pentru Logan diesel.

Varianta Amiance are un pret de 9.840 euro (cu toate taxele incluse) si ofera o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri parcursi. Versiune Laureate va costa 10.440 euro cu toate taxele incluse. Cu un motor de 1.5 dCi noul produs marca Renault ofera placerea de a conduce, o impresionanta economie de carburant precum si nivelul scazut de emisii de dioxid de carbon (125g/km CO2). Toate aceste avantaje propulseaza Logan diesel printre cele mai competitive masini de pe piata.

Sistemul de injectie permite un control mai bun al calitatii arderilor,si, in particular, al preinjectiei. Multumita functiei APC fluxul preinjectiei este controlat pe intreaga durata de viata a motorului, imbunatatind performantele si ajutand la diminuarea noxelor.

O unitate compacta, motorul K9K este caracterizata de o greutate redusa (127 kg). Motorul este dotat cu un turbocharger care reduce timpul de raspuns si combina comfortul cu flexibilitatea in condus. Cuplul maxim este de 160 Nm la 3.500 rot/minut. Motorul 1.5dCi cu 70 CP accelereaza rapid. Cutia de viteze manuala JH3 este in permanenta lubrificata.

Programul Logan s-a raspandit la nivel mondial. Dupa inceperea productiei in 2004, in Romania, anul 2005 a fost un an de succes pentru Logan. Noi fabrici de asamblare se vor afla in Rusia, Morroco si Columbia in luna septembrie. Logan a fost lansat in zone stratregice cum ar fi: Europa de este, vest si centrala, Africa, Orientul Mijlociu si America Latina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.