Pentru sfirsitul acestei saptamini, meteorologii anunta ca vremea se va incalzi treptat, iar temperaturile vor ajunge si la +16 grade Celsius. In unele zone, va ploua si se va forma polei.
"In acest sfirsit de saptamina, vremea va fi mai urita in vestul, centrul si nordul tarii. In schimb, in jumatatea sudica va fi relativ frumos, cu ploi mai degraba pe arii restrinse. Astfel ca temperaturile sint in crestere, mai ales in zona sudica a tarii", spune Simona Andrei, meteorolog de serviciu la Autoritatea Nationala de Meteorologie si Hidrologie (ANMH). In general, vor fi intre 2 si 12 grade Celsius, iar in sud temperaturile vor creste si pina la 16 grade Celsius. Minimele vor fi normale pentru aceasta perioada, de la -4 la +4 grade Celsius. La munte va ninge slab, insa vintul va bate puternic. "Producerea poleiului le va da mari batai de cap conducatorilor auto, plus ca vom avea parte si de lapovita", precizeaza meteorologul de serviciu al ANMH.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.