Cele mai frecvente forme de oboseala sunt cea cronica (stari de epuizare prelungite, care nu cedeaza dupa somn), cea psihica, aparuta dupa eforturi intelectuale de memorare si concentrare intense si cea sexuala, care se manifesta prin scaderea dorintei de a face dragoste. De asemenea, oboseala emotionala apare din cauza unui divort sau pierderii cuiva drag.

Factorii care ne afecteaza vitalitatea sunt stresul cotidian, fumatul, curele de slabire sau munca intr-un mediu poluat. Iata cateva produse naturale care va pot ajuta:

Vital Maca Remedia - tonic sexual, mentine echilibrul hormonal, reduce disconfortul fizic si psihic pe care il intalnim in primul rand la doamnele aflate in perioada de pre-menopauza, menopauza si post-menopauza. La barbati, amplifica dorinta sexuala, sporind libidoul. Prezentare: flacon cu 45 capsule sau cutii cu 150 g pulbere granulata. Administrare: pana la 6 capsule/zi sau o lingurita/zi in apa sau sucuri. Pret: 25 RON si respectiv 90 RON.

Vital Noni Remedia - are efect de energizare si fortifiere a organismului, mai ales dupa o iarna grea, poate combate starile depresive, anxietatea, tulburarile obsesivo-fobice, tulburarile de somn. Prezentare: flacon cu 90 capsule + 30 capsule gratuit sau flacon cu 947 ml. Administrare: 1 capsula de 3 ori/zi sau 30 ml, cu 30 minute inainte de masa. Pret: 120 RON si respectiv 206 RON.

Nutritonic - poate mari rezistenta organismului, are efect energizant, dar in prag de primavara actioneaza ca un detoxifiant. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 1-2 capsule/zi. Pret: 20 RON.

Sambao Jiao Nang - supliment alimentar, ajuta la relaxarea organismului, util in astenii, poate stimula si functia renala. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 30 RON.

Liuwei Dihuang - util in starile de slabiciune, oboseala accentuata, dar in special in starile de insomnie, agitatie, iar pentru barbatii care au probleme cu potenta este binevenit. Prezentare: flacon cu 200 pastile. Administrare: 8 pastile de 3 ori/zi. Pret: 35 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.