Calin Popescu Tariceanu tine mortis sa danseze Polka.

Daca faimosul actor Peter O’Toole ar putea rata Balul Operei Nationale, din cauza unor probleme de sanatate, nu acelasi lucru se poate spune si despre primul-ministru. Tariceanu a rezervat la evenimentul de sambata, unde organizatoarea Irina Budrina-Geels isi propune sa reinvie atmosfera unei seri dansante din secolul xIx o loja de 12 persoane. Evenimentul, ale carui costuri depasesc 250.000 de euro, va incepe la ora 20.00 si va fi deschis cu Imnul national. Punctul culminant al manifestarii il constituie aparitia "debutantilor, perechi de tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani care vor fi prezentati societatii. Din program nu vor lipsi un recital al ansamblului Cununa Carpatilor, precum si un scurt spectacol cu balerini si cantareti ai Operei Nationale.

La ora 24.00, toti oaspetii se vor aduna pentru a dansa Polka de la miezul noptii, iar la ora 1.00 va fi ales cel mai frumos cuplu de debutanti.
Dupa ceremonie va avea loc o licitatie, in cadrul careia vor fi scoase la vanzare zece obiecte: un frigider incrustat cu 7.000 de cristale Swarovski, un pachet Maserati ce include un week-end in Italia, vizitarea fabricii de automobile si un drive-test, o sculptura din cristal, o minge de fotbal donata de Gigi Becali etc. Patronul echipei Steaua isi va incerca talentele de dansator, dar va participa si la licitatia condusa de Mihaela Radulescu si actorul Adrian Paduraru.

Pretul unui bilet la Balul Operei variaza intre 100 si 500 de euro. "Nu pot spune ca sunt ieftine", a recunoscut Irina Budrina-Geels. Diferenta de pret consta in faptul ca cel mai ieftin bilet asigura doar intrarea la bal si o cupa de sampanie primita in deschidere, pe cand cele mai scumpe ofera si un loc la masa, precum si cina festiva. In total, au fost puse in vanzare o mie de bilete, 80% dintre acestea fiind deja vandute. Suma colectata va fi directionata catre "sustinerea culturii".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.