Clasicele copiute, ciornele “servite” sau scrisul pe banca sunt metode de copiat de mult apuse. Avansul tehnologic a influentat categoric noile metode.

In Romania, trecerea a fost adusa chiar la rang de arta de catre un fost student al unei facultati cu profil tehnic. Datorita inventiilor lui, "copiatorii" se transforma in veritabili spioni. Volumul mare de informatii cuprinse in programele scolare a incurajat copiatul inca din scoala generala, pana la facultate. Avansul tehnologic a marcat trecerea de la clasicele copiute la dispozitive electronice ce transforma elevul sau studentul intr-un veritabil James Bond.

"Anumite dispozitive sunt pe piata de mult in afara Romaniei. Eu fac comanda si le distribui aici. In afara de acestea, eu am un avantaj: am terminat o facultate cu profil tehnic. Astfel, am dobandit o serie de cunostinte care m-au ajutat sa dezvolt cateva dispozitive de-a dreptul revolutionare", isi incepe Florin P. povestea. Fostul student spune ca in perioada de sesiune poate castiga chiar si cateva mii de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.