Vremea se va raci din nou in urmatoarele trei zile, anunta Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), care a trimis ieri o atentionare meteorologica tuturor prefecturilor din tara, referitoare la racirea accentuata a vremii, precipitatii insemnate si intensificari ale vantului.

Avertizarea este valabila de azi pana luni.

Potrivit MMGA, vremea se va raci treptat in toata tara, pana la valori normale pentru sfarsitul lunii februarie. Precipitatiile, a caror arie se va extinde cuprinzand intreg teritoriul, vor deveni predominant sub forma de lapovita si ninsoare, iar in jumatatea de sud a tarii si in zona montana, cantitatile de apa vor depasi 20 litri pe metru patrat, in intervale de 24 ore (cu mentiunea ca, in prima parte a intervalului de referinta, vantul va prezenta intensificari in regiunile sudice si sud-estice, precum si la munte).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.