Primaria Capitalei intentioneaza sa propuna operatorilor particulari din transportul public de persoane, respectiv firmelor de maxi-taxi, reducerea la 17 a traseelor pe care activeaza acestia, propunerea fiind in stadiu de proiect si urmand sa fie supusa unei dezbateri publice si ulterior aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), a anuntat ieri presedintele Comisiei de Transporturi si Infrastructura Urbana din cadrul CGMB, Stefan Pirpiliu.

Noile trasee au fost stabilite in urma solicitarilor de linii primite de la cetateni de regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), parametrii traseelor actuale ale acesteia, ale Metrorex si cele ale altor operatori privati.
Pentru cele 17 trasee propuse, companiile de maxi-taxi vor avea nevoie de 188 de masini, cu 16 locuri si care sa permita si transportul in picioare, si de 108 auto distribuite in functie de rutele pe care vor rula aceste masini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.