"Solicitam Ministerului Educatiei si guvernului ca pana la data de 15 martie sa ofere solutii pentru respectarea prevederilor protocolului incheiat cu studentii in noiembrie 2005.
Pana acum, niciun punct al protocolului nu a fost respectat, ceea ce inseamna ca studentii nu sunt o prioritate pentru Guvernul Romaniei. Am hotarat sa le mai acordam o luna de gratie. in caz contrar, reluam greva in mediul universitar", a precizat, ieri, Florentin Gust, presedintele Uniunii Studentilor din Romania. Reprezentantii USR au luat la "puricat" protocolul: "Cei din minister nu respecta nici macar Legea invatamantului.

Sunt sase centre universitare in tara - Oradea, Arad, Timisoara, Bacau, Iasi si Suceava - unde studentii nu si-au primit de aproape doi ani banii pentru decontarea abonamentelor pentru mijloacele de transport public local". in plus, desi s-a promis ca se vor investi bani buni in camine, nicio universitate din Romania nu a primit, pana acum, vreo instiintare cu privire la proiectele care vor fi finantate anul acesta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.