Paula Seling & Marcel Marza, Sistem, Blondy, Heaven si Mike Peterson s-au retras din cursa pentru Eurovision.

Conform regulamentului pentru selectia nationala, ''in cazul in care, din motive obiective, un compozitor isi retrage piesa din concurs, aceasta va putea fi inlocuita, prin decizia organizatorilor (TVR), cu urmatoarea clasata". Astfel ca urmatoarele trei melodii care intra in concurs pentru Atena sunt ''Lumea asta nu-i a mea", interpretata de Gasca de Acasa, "Hai", interpretata de Delia, si "Mai presus de sperante", cantata de Marius Dragomir.

Dan Manoliu ii vrea si pe cei de la Fly Project in randul semifinalistilor. Cu gandul la o reusita, cunoscuta trupa s-a antrenat la Predeal. La lansarea celui de al 7-lea CD din seria Tuborg Music Collection, componentii formatiei au sustinut un recital de zile mari pe partia Clabucet. Varianta internationala a Tuborg Music Collection contine piesele unor formatii si solisti cum sunt The Cardigans, INXS, Beastie Boys, Texas, t.A.T.u., Elton John, Camouflage, Lighthouse Family, Tears For Fears, Joe Cocker, Jennifer Warnes. ZDOB&ZDUB, Directia 5, Class, Andra, DJ Project, 3SE, Suie Paparude, Dana, Blondy, TNT, Pavel Stratan, Taxi figureaza pe ceea de a doua compilatie destinata artistilor romani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.