Marile magazine de retail s-au adaptat la cerintele pietei si au pregatit promotii speciale si programe deosebite pentru Valentine's Day.

"Ne asteptam ca, pana in 14 februarie, vanzarile sa inregistreze o crestere fata de normal, de aproximativ 20 la suta in total, dar la unele produse exista chiar posibilitatea de a creste cu suta la suta, pentru produse specifice gen lumanari in forma de inima, plusuri tematice, seturi cosmetice", au declarat oficiali ai lantului de hipermarketuri Carrefour. Pentru a impulsiona cumparatorii, responsabilii celor mai importante astfel de centre comerciale au impus si o reducere considerabila a preturilor la produsele care au mare cautare in aceasta perioada, respectiv dulciuri, flori, jucarii, cosmetice, decoratiuni etc. Practic, in marile magazine exista cadouri pentru orice gusturi, de la tot felul de nimicuri amuzante, pana la parfumuri si bomboane frantuzesti, jucarii, perne din plus, lumanari parfumare, lenjerie intima.

De la Carrefour inca mai puteti cumpara un cocktail din fructe confiate in forma de inima sau un tort special in forma de inimioara. Pentru barbati, foarte potrivita este o sticla cu vin bun (care nu se bea in singuratate), la alegere, sec de Murfaltar - Sauvignon Blanc si Cabernet Sauvignon. Pentru intarziati, o alegere buna este si comanda online, la un magazinul virtual de cadouri www.cadoultau.ro, una dintre variante fiind un imens buchet de trandafiri rosii, care ajunge la destinatara impreuna cu o felicitare si pentru care trebuie sa achitati in jur de trei milioane de lei vechi.

Articolele de lenjerie intima pot fi gasite cu usurinta in magazinele specializate si in marile centre comerciale, la preturi stabilite in functie de calitatea produselor, care pornesc de la 200.000 de lei vechi si pot ajunge la 2 milioane de lei vechi.
O idee buna, dar deloc ieftina, este o inimioara din aur cu initiala persoanei careia doriti sa i-o daruiti, care costa un milion de lei vechi si poate fi gasita in mai toate magazinele care comercializeaza bijuterii din aur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.