Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va relua cursele preorasenesti in judetul Ilfov dupa ce Guvernul va discuta un proiect de ordonanta prin care sa se creeze cadrul legal necesar, a declarat ieri primarul Capitalei, Adriean Videanu.

"Vor fi reluate aceste curse in judetul Ilfov, urmand ca joi sa se ia in discutie un proiect de ordonanta sau act normativ care sa permita reluarea traseelor curselor RATB", a explicat Videanu. Pretul pe calatorie va fi unic, in conformitate cu sistemul uniform de taxare ce urmeaza sa fie implementat de primarie. Cursele preorasenesti in judetul Ilfov au fost suspendate in iulie 2005, in baza Ordonantei 86/2001, pe considerentul ca depasesc granita administrativa. La vremea respectiva, decizia a starnit revolta celor nevoiti sa faca naveta, care au fost siliti astfel sa plateasca cursele private de maxi-taxi care fac legatura cu Bucurestiul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.