Alaturi de artisti, membrii Sindicatului Cartel Alfa protesteaza, astazi, in fata Guvernului fata de modul in care justitia americana a solutionat cazul uciderii lui Teo Peter.
In plus, liderii sindicali au trimis institutiilor avizate ale statului o scrisoare in care cer renegocierea intelegerilor cu Statele Unite ale Americii referitoare la imunitatea militarilor americani pe teritoriul Romaniei.

Secretarul general al Cartelului Alfa, Ion Homos, estimeaza ca la pichetare vor participa aproximativ 70 de persoane, printre care si reprezentanti ai Sindicatului Artistilor Liber Profesionisti si ai Sindicatului Taximetristilor. "Consideram ca este absolut necesar sa se renegocieze acordul semnat cu SUA, care este in defavoarea Romaniei. Mai ales in contextul in care Guvernul a semnat si acordul pentru bazele americane, acord care ne pune in situatia de a avea tot mai multi americani care vor face ce vor", a adaugat secretarul general Homos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.