Sarbatoare mare la Maternitatea Giulesti din Capitala. Cea mai in varsta mama din lume, Adriana Iliescu, a organizat ieri o mica petrecere.

Ea a tinut sa aniverseze impreuna cu personalul medical trecerea unui an de la nasterea fetitei ei, micuta Eliza-Maria .

Prof. dr. Bogdan Marinescu, directorul maternitatii si cel care a ajutat-o pe Adriana Iliescu sa-si implineasca visul de a deveni mama, e foarte mandru de evolutia fetitei, al carei nas este, dar si de al mamei: "Este un copil foarte reusit si evolutia lui vine sa incheie o discutie. Noi medicii nu am facut decat sa o ajutam pe Adriana Iliescu printr-o procedura normala, dar meritul este al ei". Dr. Marinescu a mai spus despre mama, care are aproape 68 de ani, ca are o evolutie chiar mai buna decat a unei femei mai tinere care a nascut".

Desi nu si-a adus fetita pe ger la aceasta aniversare, Adriana Iliescu a povestit cu multa mandrie despre fetita ei. "A crescut frumos, iar acum la implinirea unui an are 10 kilograme si 70 cm. I-au iesit deja doi dintisori jos si isi mai face aparitia unul in partea de sus", povestea mama. Adriana Iliescu a marturisit ca are mare grija cu alimentatia copilului, iar una din mancarurile preferate ale micutei este mamaliguta cu branza de vaci.

In 16 ianuarie, atunci cand Eliza a implinit un an, Adriana Iliescu i-a daruit o "papusica de la fondul plastic pe care micuta a botezat-o Mimi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.