Puteti sa consemnati in mod elegant activitatea saptamanala cu un stilou placat cu aur sau platina de 300 de lei, intr-o agenda avand coperte din piele la 750 de lei.

Indiferent de activitatea pe care o desfasurati, pentru amenajarea biroului de acasa sau a celui de la serviciu sunt necesare instrumente de scris, suporturi pentru arhivare, bibliorafturi, mape, dosare, suporturi pentru birou, dar si articole mici, la fel de utile, benzi adezive, capsatoare, perforatoare, suporturi pentru carti de vizita, agrafe etc.

"Uzina" de masa

Masa de lucru reprezinta piesa centrala. Aceasta trebuie sa fie accesorizata cu articole de papetarie specifice: sisteme de indosariere, tavite pentru dosare, calimari, calendar, ceas de birou, suport pentru telefonul mobil, carnetele pentru adrese, post-it-uri si un minicalculator. In functie de spatiul disponibil, restul camerei poate fi amenajat cu rafturi pentru depozitarea documentelor (bibliorafturi), cartilor, revistelor. Cel mai important element al biroului este planer-ul, din piele sau din imitatie de piele, care contine mai multe accesorii: suport pentru instrumente de scris, tavita pentru documente, cutite pentru taiat hartia si chiar un suport pentru reviste. Mapele din piele costa intre 400 si 600 lei, iar cele din imitatie au preturi cuprinse intre 200 si 250 lei.

Cei mai pretentiosi pot cumpara seturi pentru birou din lemn de mahon sau din lemn de cires, compuse din cinci piese - suport carti de vizita, suport pixuri, suport hartie notes si agrafe, suport clip hartie si mouse pad, la pretul de 1.080 lei. De pe birou nu poate lipsi agenda avand coperte din piele, care costa 750 lei - format mare - sau 119 lei - format mic. Capsatoarele de firma costa intre 60 si 290 lei/bucata, perforatoarele pentru coli au preturi cuprinse intre 30 si 40 lei, iar suporturile rotative cu diverse accesorii (pixuri, foarfeca, creioane, capsator, rigla, ascutitoare, agrafe, cutter si banda adeziva) se vand cu 30-36 lei.

Notite de lux

Pentru depozitarea dosarelor aveti nevoie de bibliorafturi (3,60 lei) si de suporturi din plastic pentru dosare suspendabile (74,4 lei). Pentru telefonul mobil gasiti suporturi simple, la 20,12 lei, sau la 150 lei (cu pix si ceas). Suporturile pentru carti de vizita costa aproximativ 90 lei. Tot din dotarea biroului fac parte minicalculatorul - 36 lei - si ceasul cu alarma - 30 lei. O piesa deosebit de interesanta este pixul cu suport magnetic si termometru, care costa 36 lei.

In privinta instrumentelor de scris mai deosebite, puteti opta pentru un stilou Platinum - placat cu platina sau cu aur, la 190 lei, sau pentru un set (pix+stilou) placat cu aur, la pretul de 180 lei. Unui asemenea stilou ii trebuie si o cerneala de buna calitate. O calimara cu cerneala marca Parker costa aproximativ 12 lei, iar una Cross are pretul de 26 lei/bucata. Cutitele pentru taiat hartia sau instrumentele pentru deschiderea corespondentei pot varia intre 200 si 250 lei, iar suporturile pentru agrafe de birou au preturi cuprinse intre 30 si 50 lei.

- Diverta - Mall Plaza
- Eurom Group - Showroom, Str. Dobrogeanu Gherea, nr. 76


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.