Cinci barbati isi impart premiul cel mare obtinut la Loto 6 din 49 in prima zi a anului. Ieri dimineata, la sediul Loteriei s-au prezentat posesorii biletului norocos care valoreaza circa 5 milioane de euro.

Castigatorii sunt cinci prieteni "de-o viata" care joaca de aproape zece ani la Loto dupa acelasi procedeu: scriu cele 49 de numere pe biletele pe care le amesteca intr-un bol. Fiecare extrage apoi cate un numar pe care-l incercuieste pe biletul loto. De ani intregi joaca dupa aceeasi metoda si intotdeauna variante simple, de cate sase numere. Pana acum, castigurile au fost modeste, spun ei, cate un premiu la categoria a III-a sau la Noroc.

"In seara extragerii petreceam impreuna cu sotiile. Cand am vazut la televizor numerele si ne-am dat seama ca am castigat, am explodat de bucurie", ne-a marturisit unul dintre castigatori.

Cei cinci bucuresteni sunt simpli muncitori si sustin ca aveau pana acum venituri modeste. De aceea, unul dintre ei este foarte incantat ca nu mai e nevoit sa plece la cumparaturi cu lista dupa el, ca sa fie sigur ca va cheltui suma pe care si-o propusese. Un alt castigator stie ca primul lucru pe care-l va face dupa ce va pune mana pe bani este sa-si cumpere un "super Audi".

Si alti jucatori la 6 din 49 au sanse la castiguri mari in urmatoarele saptamani. "In luna ianuarie a acestui an, Loteria Romana va organiza Tragerile Speciale ale Lunii Ianuarie la care se va suplimenta saptamanal fondul de castiguri al categoriei I cu cate 100.000 euro, iar la categoria a-II-a se vor acorda premii fixe in autoturisme Dacia Logan", ne-a spus Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei Romane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.