Conform calendarului oriental, 2006 va fi anul Cainelui de foc, un animal bland si previzibil, un adevarat simbol al sperantei.

Iata de ce astrologii spun, e drept, nu toti, ca urmatoarele 12 luni vor fi linistite, fara evenimente majore. Altii insa sustin contrariul, ca 2006 ar putea deveni anul apocalipsei.

In orice caz, asa "vede" lucrurile Hasan as-Sharani, supranumit Nostradamus din Tunis, astrologul care stie ce se va intampla in lume. Printre altele, el a prezis moartea Papei Ioan Paul al II-lea, a lui Yasser Arafat si a regelui Arabiei Saudite. Despre 2006, el vorbeste cu un fel de teama, pentru ca anul care abia a inceput va fi critic. Atat din punct de vedere politic, cat si socio-economic. In plus, potrivit prognozelor cititorului in stele, 2006 va insemna multe si mari catastrofe si, fara indoiala, atacuri teroriste care vor rasuna in numeroase orase de pe glob. Clima, anunta Hasan as-Sharani, va suferi serioase schimbari, cu consecinte de-a dreptul dramatice.

Irakul se va plictisi de prezenta trupelor americane si va lansa impotriva lor un razboi urias care, avertizeaza astrologul, va fi mai rau decat Vietnamul. Procesul intentat fostului dictator se va termina tragic: Saddam Hussein va muri doborat de o boala necrutatoare. In SUA si pe tot cuprinsul Europei se vor intensifica manifestarile antiamericane, iar pe acest fundal, in Marea Britanie, guvernul Tony Blair va cadea. Privind dincolo de orizontul lui 2006, cotidianul nipon "Yomiuri" scria in numarul sau de ieri ca, pana in 2050, China va deveni prima putere economica a planetei, cu un PIB de aproximativ 50 trilioane dolari, iar India, lider mondial la numarul de locuitori. In ce priveste Germania, ea va fi intrecuta de Rusia, dupa China, SUA, India, Japonia, Brazilia si Mexic.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.