O echipa de cercetatori va avea dificila misiune sa le raspunda femeilor, mereu preocupate de aspectul lor fizic, daca modul in care le arata posteriorul este influentat de hainele pe care le poarta. Mai multi experti au misiunea sa realizeze un prim studiu stiintific referitor la modul in care imbracamintea poate influenta modul in care arata o femeie din spate.

Femeile care s-au oferit voluntar pentru acest studiu vor purta sute de modele de imbracaminte si vor fi fotografiate pentru a se putea stabili daca hainele influenteaza modul in care arata posteriorul feminin. Studiul va stabili apoi daca modelele, culorile, tiparele si materialele diferite pot afecta perceptia vizavi de aceasta parte a corpului. Pentru aceasta, Lisa Macintyre, coordonatorul studiului, a declarat ca au fost alese patru modele "reprezentative".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.