Peste 300 de cadre medicale ale Spitalului Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti au protestat, ieri, in fata unitatii spitalicesti, fata de decizia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de a-l demite din functia de director general pe prof. dr. Sorin Oprescu.
Acestia au scandat ''Oprescu! Oprescu! Il vrem inapoi!''. Totodata, cadrele medicale si-au aratat nemultumirea fata de faptul ca Nicolaescu a luat hotararea de a-l inlocui din functie pe Sorin Oprescu ''fara a da explicatii si fara a veni cu argumente''. Acestea au sustinut ca, la ora actuala, spitalul arata mult mai bine de cand la conducerea unitatii spitalicesti a venit Sorin Oprescu: ''Pentru tot ceea ce a realizat aici, aceasta unitate spitaliceasca ar trebui sa se numeasca Spitalul 'Sorin Oprescu>>''. Si cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta ''Dr. Bagdasar Arseni'' sunt nemultumite de decizia ministrului Nicolaescu de a-l schimba din functie pe directorul general, prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, spunand ca ''datoriile acumulate se justifica prin numarul foarte mare de internari''. La randul sau, ministrul Nicolaescu a declarat ca directorii nemultumiti de faptul ca au fost demisi pot contesta decizia in instanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.