Adrian Basescu, Ion Constantinescu si Mariean Videanu. "Ei in lumea lor/ In lumea lor ei fac ce vor/ traiesc si mor in lumea lor/ E lumea manelelor". Nu, acesta nu este un articol cu si despre politicieni. Nu, nu am uitat cum ii cheama pe politicienii nostri.

Autorul mixajului este Florin Dumitrescu, textierul grupului "Sarmalele reci", formatie recunoscuta pentru ironia cu care trateaza... marile teme ale zilei. Cea mai recenta creatie a lor, intitulata chiar "Adrian Basescu", poate fi descarcata si ascultata intrand pe site-ul grupului, www.sarmalelereci.ro

Florin Dumitrescu ne-a povestit cum s-a nascut Adrian Basescu. La un concert din Laptaria lui Enache, cand Sarmalele Reci au aruncat "buzduganul muzical "Adrian Minune presedinte", un fan a strigat, parodiindu-i: "Adrian Basescu presedinte!". "Acest feedback ne-a starnit imaginatia, povesteste in continuare Dumitrescu. Dupa o gestatie de un an, a aparut acest "rock oriental" care incepe cu "Adrian Basescu", continua cu "Corneliu Vadim Codreanu" si se sfarseste cu un "Nicolae Antonescu" racnit. Nu voi explica textul. Sa o faca ascultatorii, fiecare pe placul sau, cu priceperea sa", conchide Florin Dumitrescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.