Prezenta la simularea examenelor nationale din Capitala a fost de 95% la evaluarea nationala si de 83,9% la bacalaureat, fiind necesare aproximativ 28.000 de ore pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea testelor.

Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), la activitatile legate de cele doua simulari au fost implicate aproximativ 5.000 de cadre didactice.

La simularea examenului de bacalaureat au participat 26.631 de elevi, iar la cea a evaluarii nationale, 24.029 de elevi.

Proba de limba si literatura romana a simularilor a avut loc in 30 ianuarie, iar cea de matematica, la 1 februarie.

Conform datelor transmise de Comisia municipala pentru organizarea si desfasurarea simularii examenelor nationale, activitatea s-a desfasurat in conditii foarte bune, scrie MEDIAFAX.

Potrivit ISMB, nu au fost semnalate situatii deosebite, activitatea de evaluare desfasurandu-se conform procedurilor in vigoare.

Conducerea ISMB a precizat ca obiectivul prioritar la simulare a fost o prezenta mare, si nu rezultatele, acesta fiind considerat ca realizat pentru aceasta sesiune

Notele de la simulare vor fi trecute sau nu in catalog, in functie de optiunile comune ale parintilor, elevilor si profesorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.