Politistul Cristian Cioaca, trimis in judecata pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, ramane in arest, a decis, luni, Curtea de Apel Pitesti.

Magistratii au respins recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Arges privind legalitatea masurii de arestare preventiva, scrie MEDIAFAX.

Curtea de Apel a mentinut, astfel, decizia Tribunalului Arges privind legalitatea masurii de arestare preventiva in dosarul in care Cristian Cioaca este cercetat pentru omor calificat si profanare de morminte.

Cristian Cioaca s-a aflat in sala de judecata si le-a cerut magistratilor sa fie lasat in libertate motivand ca s-a prezentat la instante de fiecare data cand a fost chemat.

El le-a mai spus magistratilor ca vrea sa fie un ajutor pentru familia sa, si nu "o povara", cum este acum.

"Vreau sa fiu judecat in libertate, sunt nevinovat. De cinci ani m-am prezentat mereu in fata instantelor, nu m-am sustras niciodata. Vreau sa fiu judecat in libertate pentru ca doresc sa fiu un ajutor pentru familia mea, si nu o povara, ca acum", a spus Cristian Cioaca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.