Ministrul delegat pentru IMM-uri, turism si mediu de afaceri, Maria Grapini, s-a intalnit cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru a dezbate, printre altele, subiecte cu privirea la promovarea si dezvoltarea turismului in Bucuresti.
Printre proiectele ce ar putea fi evidentiate in cadrul acestui parteneriat, Sorin Oprescu a adus in discutie promovarea Muzeului de Arta Contemporana, respectiv a Palatului Parlamentului ca si simbol al Bucurestiului, scrie capital.ro.

Ministrul Maria Grapini l-a asigurat pe Sorin Oprescu de sprijinul sau in ceea ce privește propunerile prezentatesși a adaugat ca prioritate studierea și conceperea unui proiect de promovare turistica a Centurii de fortificatii a Municipiului București, realizata de regele Carol I, precum si oportunitatea organizarii in Capitala a unui circuit de Formula 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.