Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca inceputul saptamanii va fi marcat de o racire a vremii. Iata prognoza meteo pentru luni si marti.

Luni

Vremea se va raci fata de intervalul anterior, mai ales in jumatatea sudica a tarii. Cerul va fi innorat in regiunile nord-vestice si centrale.

Pe timpul zilei vor fi ninsori slabe, pe arii restranse la munte, in special in zona Carpatilor Orientali si izolat predominat ploi in extremitatea de sud-est. Spre seara si noaptea va ninge in Maramures si local in Crisana si nord-vestul Transilvaniei.

Temperaturile maxime se vor situa intre -1 si 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8 si un grad, transmite mediafax.ro.

In Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa intre 7 si 8 grade, iar cea minima intre -4 si -2 grade.

Marti

Temperatura aerului va marca o crestere fata de intervalul precedent, astfel ca vremea va redeveni calda pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari in nordul si vestul tarii unde mai ales seara si noaptea vor fi precipitatii slabe, indeosebi sub forma de ploaie. Vor fi conditii de polei.

In zona de munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.