Doi copii si un barbat au decedat, sambata seara, in urma unui accident rutier produs in localitatea Bragadiru din judetul Ilfov, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov.

Accidentul s-a produs dupa ce un autoturism inmatriculat in Bulgaria a iesit de pe carosabil, a lovit o duba parcata, in care nu se afla nimeni, iar apoi a accidentat mortal un barbat si pe nepotii acestuia, in varsta de sase-sapte ani, toti trei aflati pe trotuar.

Seful Politiei Rutiere Ilfov, Silviu Rusen, a declarat ca accidentul produs sambata seara la Bragadiru, in urma caruia doi copii si un barbat au murit, s-a produs, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, iar soferul autoturismului care a lovit victimele nu consumase alcool.

"Este localnic, cunostea bine drumul", a mai spus Silviu Rusen despre acesta.

Soferul si un alt barbat aflat in autoturism, ambii raniti in accident, au fost transportati la Spitalul Universitar din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.