O profesoara de la Universitatea Hyperion din Bucuresti este cercetata in libertate de politistii bucuresteni dupa ce la sfarsitul anului trecut ar fi furat diferite sume de bani din gentile studentilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politia Capitalei.

[UPDATE] Profesoara de la Universitatea Hyperion cercetata in libertate de politistii bucuresteni pentru furt calificat este cantareata de romante Silvia Lungeanu.

Lungeanu, care era angajata ca profesoara de canto la Universitatea Hyperion din Bucuresti, este acuzata ca ar fi furat peste 5.000 de lei din gentile studentilor, potrivit surselor citate.


Cadrul didactic, in varsta de 37 de ani, este acuzata ca isi ruga studentii sa iasa din amfiteatru in timpul orelor de curs, sub pretextul ca doreste sa vorbeasca la telefon in particular.

Odata ramasa singura in incapere, ea incepea sa caute in gentile tinerilor, de unde, spun politistii, ar fi furat sume cuprinse intre 200 si 3.000 de lei.

Valoarea totala a prejudiciului stabilit de anchetatori depaseste 5.000 de lei.

Profesoara universitara este cercetata pentru furt calificat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.