Politistii fac miercuri trei perchezitii in Capitala, intr-un caz in care directoarea executiva a unei agentii de turism este suspectata de inselarea mai multe persoane, carora le-a vandut pachete turistice, fara a le asigura transportul si cazarea la hoteluri, prejudiciul fiind de 25.000 de euro.

"Din primele verificari a reiesit faptul ca suspecta, in calitate de director executiv al societatii comerciale in cauza, oferea spre vanzare pachete turistice atractive, la preturi situate sub nivelul pietei. Aceasta incasa de la cumparatori diverse sume de bani, incheind cu acestia contracte cadru de comercializare a pachetelor turistice respective, fara a mai face insa ulterior demersuri pentru contractarea acestor servicii (servicii hoteliere, transport etc.)", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei, transmite MEDIAFAX.

Anchetatorii au mai stabilit ca femeia, pentru a garanta restituirea sumelor platite pentru achizitionarea pachetelor turistice, ar fi emis instrumente de plata, respectiv file CEC si bilete la ordin, desi stia ca acestea nu aveau acoperire.

Directoarea executiva a agentiei de turism este suspectata de inselaciune in forma continuata, prejudiciul produs de aceasta fiind estimat la peste 25.000 de euro. Perchezitiile au loc la trei imobile din Capitala, pentru probarea activitatii infractionale a acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.