Porturile maritime din Constanta si Agigea au fost inchise, din cauza vantului puternic.

Zeci de oameni au fost nevoiti sa isi petreaca noaptea in apropierea unei benzinarii din Tisita. Acestia au fost opriti de autoritati de vineri pentru ca drumul national Tisita-Tecuci a fost blocat din cauza zapezii.

Doua echipaje incearca sa curete zapada, deoarece in timpul noptii acestia nu au putut actiona. Soferii care au fost opriti de oamenii legii in zona Tisita sunt nemultumiti.

Sudul tarii, sub COD GALBEN de ninsori si viscol pana sambata seara. Lista drumurilor blocate

Potrivit autoritatilor portuare, operatiunile au fost sistate, sambata dimineata, in jurul orei 08.30, in porturile Constanta Nord si Constanta Sud - atat maritim, cat si fluvial, deoarece vantul sufla cu viteze de 60 - 70 km/h la tarm, iar in larg poate ajunge si depasi 80 km/h, scrie Mediafax.

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, 11 localitati au ramas fara energie electrica.

O salvare apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta Buzau incearca sa ajunga la un copil in varsta de un an, care are convulsii, din localitatea Boldu, tranzitata de DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, blocat din noaptea de joi spre vineri, din cauza viscolului. Pentru ca localitatea Boldau se afla pe DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, sosea blocata din cauza viscolului puternic si a zapezii, ambulanta a solicitat sprijinul drumarilor, scrie Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.