Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica si-au retras candidaturile la functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, inaintea sedintei de miercuri a Plenului CSM in care ar urma sa aiba loc alegerile pentru aceasta functie.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii este convocat pentru miercuri, la ora 14.00, pe ordinea de zi figurand alegerea vicepresedintelui CSM, dar si un punct de vedere al Directiei Legislatie prin care este respinsa o solicitare a UNJR referitoare la suspiciunile privind votul pentru alegerea presedintelui CSM.

In sedinta Plenului CSM ar urma sa se ia act de validarea lui Adrian Bordea in functia de membru al CSM, ales de judecatorii ICCJ ca reprezentant al lor in acest for, in locul Monei Pivniceru, scrie MEDIAFAX.

Surse din CSM au declarat ca cel mai probabil Adrian Bordea isi va depune candidatura pentru functia de vicepresedinte al Consiliului.

Alina Ghica si Cristi Danilet isi depusesera candidaturile la functia de vicepresedinte al CSM in 4 ianuarie, dupa alegerea Oanei Schmidt Haineala ca presedinte al Consiliului, ulterior impotriva lor adunarile generale ale judecatorilor de la curtile de apel si judecatorii declansand proceduri de revocare din CSM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.