Politia Capitalei cauta o persoana care la sfarsitul lunii noiembrie a pierdut peste 30.000 de euro, in zona Bulevardului Timisoara, din Sectorul 6.

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, un tanar de 21 de ani a anuntat ca a gasit o importanta suma de bani in timp ce mergea pe Bulevardul Timisoara, din Sectorul 6, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Capitalei, scrie MEDIAFAX.

Politistii au mers in zona indicata de tanar, stabilind ca este vorba despre peste 30.000 de euro. Banii au fost ridicati atunci pentru continuarea cercetarilor si identificarea persoanei care i-a pierdut.

Intrucat pana in prezent nu s-a reusit identificarea acesteia, politistii bucuresteni fac apel la persoana care a pierdut banii sau la orice alta persoana care ar putea oferi informatii sa vina la sediul Sectiei 22 Politie, din strada Brasov nr. 19.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.