PDL Bucuresti cere primarului general al Capitalei sa retraga imediat proiectul privind functionarea teraselor din Centrul Istoric.

"Centrul Istoric este una dintre atractiile majore din punct de vedere turistic din Capitala. Regulamentul propus de Oprescu va falimenta o investitie multianuala de circa 28 de milioane de euro, care aduce venituri serioase la bugetul PMB", a precizat Atanasoaei, citat de rtv.net.

El considera ca regulamentul propus de Sorin Oprescu va stopa activitatea turistica din Capitala, "care oricum nu este la nivelul altor capitale europene" si va falimenta firmele care activeaza in Centrul Istoric.

In opinia lui Mihai Atanasoaei, Centrul Istoric poate deveni in afara de principala atractie din Capitala si o sursa de venit importanta pentru bugetul orasului, dar numai daca primarul general si majoritatea USL "actioneaza ca adevarati manageri si nu doar ca oameni politici".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.