Echipele de psihologi si sociologi din Politia Romana vor chestiona aproximativ 1.400 de angajate din Politia Capitalei, in legatura cu eventuale discriminari sau hartuiri sexuale la locul de munca, potrivit unor surse din Politie.

Specialistii Politiei Romane au venit, marti, la sediul Politiei Capitalei pentru chestionarea angajatelor, au precizat sursele citate de MEDIAFAX.

In cursul zilei de marti vor avea loc activitati de organizare, in conditiile in care, in cadrul Politiei Capitalei lucreaza aproximativ 1.400 de femei. Pentru inceput, spun sursele citate, se va stabili locul in care psihologii si sociologii vor sta de vorba cu politistele pentru completarea chestionarelor si ordinea in care acestea se vor prezenta.

Tot pentru marti sunt programate verificari si la IPJ Arad si Harghita, au mai spus sursele citate.

La IPJ Ilfov, specialistii Politiei Romane au incheiat verificarile, interviurile, care au inceput vineri, avand loc intr-un birou de la sediul Inspectoratului de Politie.

Toate femeile care lucreaza in Politie vor fi chestionate de psihologi si sociologi de la Politia Romana si vor completa un chestionar elaborat de specialisti, in care vor raspunde la intrebari legate de eventuale acte de hartuire ori discriminare pe criterii sexuale, au anuntat, joi, oficiali ai Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.