Peste 600 de soferi au fost amendati duminica de politistii rutieri, in urma unei actiuni la nivel national care a urmarit identificarea in trafic a autoturismelor fara anvelope de iarna.

Politistii au aplicat, duminica, 636 de sanctiuni contraventionale conducatorilor auto, dintre care trei pentru lipsa anvelopelor de iarna si 633 pentru alte abateri de la legea care reglemnteaza circulatia pe drumurile publice, a precizat luni Politia Romana, intr-un comunicat de presa.

In perioada 5 decembrie 2012 - 13 ianuarie 2013 au fost date 16.285 de sanctiuni contraventionale, dintre care 445 pentru lipsa anvelopelor de iarna, 284 pentru lipsa dispozitivelor omologate si 15.510 pentru alte abateri. In acelasi timp, in 46 cazuri au fost sanctionati administratorii drumurilor, scrie MEDIAFAX.

Politia Romana le recomanda soferilor care pleaca la drum sa verifice starea traseului pe care urmeaza sa il parcurga si sa se asigure ca au suficient combustibil in rezervor, pentru ca in cazul unor blocaje sa nu sufere din cauza frigului si, totodata, sa poata continua drumul dupa deblocare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.