Peste 200 de persoane participa, sambata, la Campina, la inmormantarea elevei de 13 ani care a murit marti dupa ce a cazut de la etajul unei vile din Busteni, unde se afla intr-o tabara, colegi si profesori ai fetei venind cu doua autocare pe parbrizele carora au lipit o fotografie a fetei.

Biserica "Sfanta Treime" din municipiul Campina a fost neincapatoare pentru cele peste 200 de persoane care au venit sa o conduca pe ultimul drum pe Diana Elena Rotaru, adolescenta de 13 ani care a murit intr-o tabara de matematica organizata la Busteni, transmite MEDIAFAX.

Slujba de inmormantare, oficiata de cinci preoti, a inceput la ora 13.00, iar la aceasta au asistat, pe langa familie, zeci de colegi, dar si cadre didactice ale copilei, eleva la Scoala 56 "Jose Marti" din Bucuresti.

La finalul slujbei, unul dintre preoti a spus ca in astfel de momente "cuvintele sunt marginite pentru a exprima durerea celor care au cunoscut-o si iubit-o pe Diana Elena".

Dupa cuvantarea de final a preotului, in biserica a vorbit tatal fetei, care a spus ca Diana a fost "un copil foarte dorit" si ca aceasta "umplea cu vocea si bucuria ei orice spatiu oricat de mare". Tatal adolescentei a mai povestit ca inca de mica fetita a fost deschisa spre cunoastere, ca la patru ani a invatat sa citeasca, iar la cinci ani citea cursiv, inclusiv de la televizor.

Familia a decis sa o inmormanteze pe Diana la Campina, intrucat fata si-a petrecut o parte din copilarie in acest oras, alaturi de bunica din partea tatalui.
Colegii Dianei o descriu pe aceasta drept o fire vesela, extrem de prietenoasa, care si-a dorit si a reusit sa isi faca multi prieteni. Acestia mai spun ca Diana era extrem de inteligenta si pasionata de matematica.

Strada Mihai Eminescu din Campina, unde se afla Biserica "Sfanta Treime", este blocata in prezent de autocarele cu care au venit colegii Dianei din Bucuresti. Pe parbrizul fiecarui autocar, dar si pe parbrizele unora dintre masinile celor prezenti la inmormantare a fost lipita o fotografie a fetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.