Semestrul al II-lea incepe luni si se incheie in 21 iunie pentru majoritatea elevilor, cu exceptia celor din clasele terminale.

In acest interval, saptamana 1 – 5 aprilie este dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului numit "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", program cunoscut anul trecut ca "Saptamana altfel", care are un orar specific, scrie MEDIAFAX.

Apoi, din 6 aprilie elevii vor avea o vacanta de primavara, care dureaza pana in 14 aprilie.

Cursurile vor fi reluate luni, 15 aprilie, si vor dura pana in 21 iunie. Vacanta de vara incepe in 22 iunie si se incheie in 15 septembrie.

Pentru clasele terminale din invatamantul liceal, anul scolar are 37 de saptamani din care durata cursurilor este de 33 de saptamani, patru saptamani fiind dedicate desfasurarii examenului de bacalaureat. Cursurile claselor terminale din invatamantul liceal se incheie la data de 31 mai.

Pricopie: Examenele in 2013 raman asa cum s-au anuntat

Pentru clasa a VIII-a, anul scolar are 36 de saptamani, din care durata cursurilor este de 35 de saptamani, o saptamana fiind dedicata desfasurarii evaluarii nationale. Cursurile claselor a VIII-a se incheie la data de 14 iunie.

Simularile evaluarii nationale au loc pana in aprilie

Examenul bacalaureat va avea loc in intervalul 10 iunie-28 iunie-probele orale si 1 iulie-5 iulie-probele scrise. Evaluarea nationala are loc in intervalul 25 iunie-3 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.