Secretarul de stat in Ministerul de Interne Anghel Andreescu a declarat, joi, referitor la scandalurile din Politie, ca sunt indicii ca ar fi probleme si la Centrul Chinologic de la Sibiu, iar un sef serviciu de la Scoala de Subofiteri Slatina ar fi acuzat de o fosta subalterna ca o hartuia sexual.

Potrivit MEDIAFAX, seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica, secretarul de stat Anghel Andreescu, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca s-au declansat verificari care privesc climatul organizational la Politia Romana, Politia de Frontiera, Jandarmerie si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Andreescu a precizat ca pentru aceste verificari au fost detasati toti psihologii ministerului si peste o suta de sociologi din cadrul institutiei.

Referitor la scandalurile din ultima vreme, Anghel Andreescu a spus ca exista indicii ca ar fi probleme si la Centrul Chinologic de la Sibiu.

Totodata, Andreescu a mentionat ca un sef serviciu de la Scoala de subofiteri de la Slatina, Gheorghe Junoiu, acuzat de o fosta subalterna ca o hartuia sexual pe vremea cand aceasta lucra la blocul alimentar, a fost mutat la o alta unitate pana la finalizarea cercetarilor.

Secretarul der stat din MAI a mentionat ca anchetele de la IPJ Olt si Ilfov continua si, in functie de rezultate, vor fi dispuse masuri in consecinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.